image
 

Met korting naar De Broeikas – 11 november

Gepost op 30-10-2023

De Broeikas is hét kunstfestival van en voor jonge makers in Noord-Nederland. Wat broeit er onder de nieuwe lichting kunstenaars, muzikanten, theatermakers, schrijvers en spoken word artiesten? Je ontdekt het op 11 november tijdens De Broeikas, met korting!

Als Mooiedingenmakers bewateren we graag al dat bloeit, groeit en ontkiemt in de creatieve sector in het Noorden. Daarom zijn we heel blij dat we een mooie kortingscode mogen aanbieden voor onze leden. Bekijk de kortingscode op jouw Mooiedingenmakers account en koop je ticket via: debroeikasfestival.nl

Combinatie De Broeikas + Noordelijk Film Festival

In de maand november is Leeuwarden het bloeiende hart van de culturele industrie! Festivals als Explore the North, De Broeikas (onderdeel van Explore the North) en Het Noordelijk Film Festival brengen het rijke scala van kunst en cultuur in het Noorden naar deze donkere herfstmaand. Daar nemen wij graag onze leden in mee!

We bieden korting aan voor beide festivals én geven vrijkaartjes weg voor de film: The Ballad of a Great Disordered Heart + programma met livemuziek op het Noordelijk Film Festival.  Meer weten? Zie: deze blog.

Oftewel, van muziek tot theater tot cinema, er is voor ieder wat wils!

 

image


Nog niet lit? Door lid te worden van Mooiedingenmakers krijg je toegang tot handige, leuke en slimme voordelen zoals kortingen, klussen, events en toegang tot handige tools. Bekijk alle voordelen hier: https://www.mooiedingenmakers.nl/wordlid/

Datum: 11 november 2023 - 2:00 pm
Start programma: 14:00
Locatie: De Westerkerk & De Stadskas, Leeuwarden [route]
Kosten: € 7, 50