Geplaatst op 26 oktober 2021
Nieuws

Laatste kans: Provincie Friesland betaalt 70% van je cursus

Nieuws   鈥   Geplaatst op 26 oktober 2021

Laatste kans: Provincie Friesland betaalt 70% van je cursus

Deze willen we je niet onthouden. Provincie Friesland heeft een fijne regeling waarmee ze een flink gedeelte van je cursus betaald. Het enige dat je hoeft te doen is het aanvraagformulier invullen en inleveren, v贸贸r 1 november. Dat is dus aanstaande vrijdag al. Hoe je dat doet lees je hier beneden. Snel!

Stimuleren kun je leren

Soms denk je als maker van 鈥楪oh, ik zou mijn deskundigheid wel eens willen verhogen,鈥 of van 鈥楯emig, had ik maar wat extra geld voor een relevant coachingstraject.鈥 Nou, goed nieuws. Dat kan. Provincie Frysl芒n heeft daar wat geld voor vrijgemaakt, want ook daar geloven ze dat het belangrijk is dat makers de ruimte moeten krijgen om zichzelf te ontplooien en nieuwe dingen te proberen.

Je moet het zo zien. Je kunt dit met een cursus boekhouden doen, lekker praktisch, maar als jij kunt aantonen dat een cursus bijenhouden jou sterkt in je artisticiteit of ondernemerschap is het ook goed. Verder is de aanvraag ook niet heel erg moeilijk en er zit nog wat geld in de pot, dus vraag aan dat ding, Pieter!

Wat je moet weten

Superhandige tips

Ok茅, dus die sluitingsdatum is op 1 november. Dat is volgende week maandag. Maar dan moet de aanvraag dus binnen zijn en je kunt de aanvraag alleen handmatig doen door het aanvraagformulier af te leveren bij het Provinciehuis. Ja, echt. 鈥2021鈥 betekent niet voor iedereen hetzelfde.

Wil je dit dus goed doen, dan zorg je ervoor dat je uiterlijk aankomende vrijdag bij het Provinciehuis staat met je aanvraag. Binnen helpen ze je wel verder. Dan lever je die aanvraag in en, pro-tip, MAAK JE EEN FOTO. Dan heb je namelijk bewijs dat jij gewoon op tijd was. Het wil namelijk nog wel eens gebeuren dat fysieke stukken papier kwijt raken. Je weet hoe het is.

Conclusie: superleuke regeling waar jij beter en slimmer van wordt, zonder dat het je veel geld kost. Lekker aanvragen dus. Hier is meer info over deze regeling, die officieel zo heet: Stimuleringsregeling Cultuur: Ontwikkeling en Innovatie 鈥> https://www.fryslan.frl/stimuleringsregelingcultuur