image
 

LAB Groningen – pressurecooker ondernemerschap

Gepost op 20-09-2022

LAB is een pressurecooker voor creatieve zzp’ers die hun zakelijke vaardigheden willen ontwikkelen. In twee smaakjes: Ingnite – voor startende creatieve zzp’ers, en Grow – voor zzp’ers die willen doorgroeien.

Als creatief heb je passie voor je vak en de werkzaamheden die daar bij horen, maar dat betekent zeker niet dat je óók de zakelijke kanten van het ondernemen ziet zitten. Bij Mooiedingenmakers vinden wij het belangrijk dat ook de zakelijke zaken in de sector beter worden geregeld.

Wat houdt het in?
Samen met andere creatieve ondernemers, zakelijk experts en een bedrijfscoach ga je 4 maanden aan de slag met ondernemerschap, verdienmodellen, marketing, sales en ontmoet je potentiële opdrachtgevers.

Waarom?
Ontwikkelen als ondernemer hoef je niet alleen te doen. Sterkere zakelijke kwaliteiten zijn goed voor jou als ondernemer en voor de industrie in zijn geheel. Samen zorgen we zo voor een sterker ondernemersklimaat.

Onze ‘eigen’ Mooiedingenmaker Henk Rigter heeft een aantal jaren terug het LAB traject doorlopen en zegt dit erover:

“Wat me vooral bijstaat van LAB, zijn de momenten waarop creatieve ondernemers ons vertelden hoe zij het ondernemerschap zien. Op welke manieren je kunt groeien en blijft zorgen dat je doet wat je leuk vindt. Het inspireert je om op een andere manier naar jouw eigen onderneming te kijken. Daarnaast heb ik met veel van de andere deelnemers nog steeds contact, dat is ook handig!”

Borrel Mooiedingenmakers x LAB Groningen
Vrijdag 30 september organiseerden wij samen met BBENG een vrijdagmiddag-netwerk-borrel. De borrel vondt plaats bij Brouwerij Martinus in Groningen vanaf 16:00.

Wil je groeien als maker, maar heb je meer behoefte aan een andere vorm? Kijk eens bij het intervisie traject van Mooiedingenmakers. Opgeven kan nog tot 27 september.