image
 

Maak gratis gebruik van handige app ‘Factuurtje’ (iOS only)

Gepost op 06-12-2023

Hoe kun je het maken van facturen sneller, handiger en inzichtelijker maken? Jos Hannema, een van de makers in onze community, heeft hier een handige oplossing voor ontwikkeld. Zijn splinternieuwe app, toepasselijk getiteld ‘Factuurtje’, zal na een laatste testfase officieel de wereld in worden geslingerd. Maar daar hebben we eerst jullie hulp bij nodig. Als lid van Mooiedingenmakers maak je een jaar lang gratis gebruik van de app én met jouw feedback help je deze te verbeteren.

Kort door de bocht: Factuurtje heeft proefgebruikers nodig. Daar komen jullie van pas. Maar vergis je niet, dit is een win-win situatie: de app maakt jouw freelance-leven makkelijker en je helpt iemand anders.

Wat is Factuurtje? 

Easy-peasy: onder andere maak je met de app in 30 seconden een nieuwe factuur en stuur je deze direct naar je klant of opdrachtgever. De ontvanger kan de factuur vervolgens betalen via de (klikbare) QR-code op de factuur en jij krijgt meteen een mailtje wanneer de betaling geslaagd is. De app houdt een overzicht bij van alle facturen die je hebt gemaakt en hun betaalstatus. Makkelijker kunnen ze het niet maken!

Test, test, 123…

De app is al onder een kleine selectieve groep mensen getest en deze werd hier al positief ontvangen. Tijd voor de volgende stap in het onderzoeksproces! We breiden de samenwerking uit en willen daarom jullie, onze leden, graag laten ervaren of de app het facturatieproces daadwerkelijk zo goed ondersteunt als gedacht wordt. Heb je vragen of suggesties over de app? Dan kun je mailen of whatsappen naar de makers. Zij zullen deze dan zo snel mogelijk meenemen in hun nieuwe versie die jullie dan ook weer kunnen gebruiken.

Alle leden van Mooiedingenmakers die de app willen gebruiken, krijgen deze een jaar gratis in gebruik, exclusief €0,29 transactiekosten per iDEAL-betaling. Als de app definitief op de markt komt, worden de kosten voor gebruik van de app geschat op €5,99 per maand, waar jullie uiteindelijk ook weer 40% korting op krijgen als onderdeel van de samenwerking.

Waarom? Omdat jullie mening van waarde is én omdat we de app op waarde schatten. Dat kan alleen maar een mooie samenwerking worden.

Ja ik wil

Gratis gebruik maken van de app? Download de app via de link in de resources, te vinden in jouw ledenomgeving.

Stap 1: Download de ‘TestFlight’ app via de resources

Stap 2: Stuur een e-mail naar: info@factuurtje.app met jouw naam

Stap 3: Even wachten… en Factuurtje geeft je handmatig toegang tot alle functies!

Let op: vanwege technische beperkingen is de app op het moment alleen nog maar beschikbaar voor IPhone (IOS).

Feedback? 

Voor vragen of feedback kun je mailen naar: info@factuurtje.app