Afra Rijkhoff

Specialisaties →

Inspiratie en programma + theater

Regio →

Groningen

Afra is docerend theatermaker presentatrice en concept bedenker die in het theaterveld werkt. Ze werkt veel met jongeren in het culturele veld, zo heeft ze samen met forum programmeur Daphne de Bruijn jongerenpanel VERS| Forum opgezet van Forum Groningen en werkt ze sinds 2021 als projectleider voor Kunstbende Groningen. Daarnaast maakt Afra met Sarah van der Meere voorstelling voor en/of door jongeren. Voorstellingen voor onder andere het jongerenpanel 2 van het NNT Club Guy & Roni Afra en Krepelwald Festival. Als laatste is Afra ook in te huren als moderator en presentator. Zo heeft ze gepresenteerd voor Grasnapolsky Festival, ESNS en Platform Stormram.

Kunstbende Groningen - projectleider

Als projectcoördinator bij Kunstbende in Groningen houd ik mij bezig met alles wat je voorbij ziet komen binnen onze provincie. Hierbij kun je denken aan social media, workshops, het bezoeken van scholen, de voorronde en talentontwikkeling. Op de achtergrond houd ik me ook nog bezig met beleid, financiën en partnerships. Ik sta altijd open voor nieuwe samenwerkingen en ideeën.

Performance 'Noctem' Krepelwald Festival 2022

Op Krepelwald festival speelden Sarah van der Meere en ik de performance 'Noctem' waarin we het publiek meenamen op een reis in de nacht. Balancerend op de grens, hoe ver kan jij gaan zonder dat je jezelf verliest? Een voorproefje hiervan spelen we op Stormram avond in het van Beresteijn theater in Veendam op 13-1-2023

Performance 'Kom je lekker met ons niksen?' Oerol 2019

Een multidisciplinaire voorstelling met jongeren over het thema 'Niks' gespeeld op Oerol 2019.