Andries
van der Werf

Locatie: Friesland
Doet: foto/video

Black Coffee Visuals is een creatief mediabedrijf dat zich specialiseert in visual storytelling door middel van foto en video. Onze missie is om verhalen van bedrijven in beeld te brengen die mensen raken, inspireren en tot actie aanzetten. Wij streven ernaar om merken en bedrijven te helpen zich te onderscheiden door middel van creatieve visuele content. Bij Black Coffee Visuals hechten we veel waarde aan het opbouwen van sterke relaties met onze klanten en het begrijpen van hun doelstellingen en behoeften. We streven ernaar om constant te innoveren en de nieuwste technologieën te gebruiken om de beste resultaten te leveren aan onze klanten.

image

Trusted Shops - Bedrijfsvideo’s

Wij hebben Trusted Shops geholpen met haar Employer Branding. Wij hebben het bedrijf, de sfeer en haar medewerkers in beeld te gebracht in verschillende video’s. Trusted Shops biedt veiligheid en transparantie en zorgt ervoor dat online shoppers zich kunnen oriënteren. Zo kan iedereen in vertrouwen de best mogelijke keuzes maken in de digitale wereld.

Externe link arrow_forward
image

Boston Scientific - Informatieve video

Door Boston Scientific zij wij gevraagd om een informatie video te maken over erectieprotheses. De video is gemaakt in samenwerking met het Leids Universitair Medisch Centrum en Topic Media. Boston Scientific Corporation is een van de grootste bedrijven ter wereld die zich specialiseren in het maken en distribueren van medische toestellen. Hun specialisme ligt onder meer in interventionele cardiologie, elektrofysiologie, endoscopie, oncologie, urologie en gynaecologie.

Externe link arrow_forward
image

M.A. Sports - Promotievideo

Voor M.A. Sports hebben wij een video gemaakt waarin de kennis en kunde, de manier van trainen en de sfeer van het (kick)boksen bij M.A. Sports duidelijk in beeld zijn gebracht. Mensen op een veilige en leuke manier in hun kracht laten staan met vechtsporten. Met deze gedachte en jarenlange ervaring in de vechtsport richtte Maid Ajkunić in 2016 M.A. Sports op. Dit betekent niet alleen veilig sporten, maar ook een warme omgeving aan al onze bezoekers bieden met focus op respect, discipline en techniek.

Externe link arrow_forward