Annique
Panman

Locatie: Groningen
Doet: events/organisatie

Avontuurlijk met een vleugje Groningse nuchterheid. Als zelfstandige opereer ik onder de naam Eventful Eventmanagement & Productie. Ik ondersteun de evenementenbranche in het noorden van het land (en inmiddels ver daarbuiten) op het gebied van organisatie, (deel) coördinatie en productie. Daarnaast ben ik zelf eigenaar en organisator van de Zweedse Kerstmarkt in de Suikerfabriek Groningen. Inmiddels ben ik al enkele jaren werkzaam binnen de evenementenbranche. Thuis, in het Oost-Groningse dorp Meeden, kan ik tot rust komen, maar op werkgebied wil en kan ik de (georganiseerde) chaos opzoeken. Grote of kleine opdrachten, ik ben gedreven in al het werk dat ik aangrijp. Als ik ergens voor ga, dan duik ik er met al mijn enthousiasme in en breng het tot een goed einde. Ik werk graag gedisciplineerd en gestructureerd, maar de chaos van een evenement om me heen vind ik fijn. Wanneer de druk in de aanloop naar een evenement oploopt, functioneer ik op mijn best.

image

Organisator en eigenaar Zweedse Kerstmarkt

Sinds 2022 ben ik eigenaar en daarmee organisator van de Zweedse Kerstmarkt in de Suikerfabriek in Groningen. De Zweedse Kerstmarkt is de start van de gezelligste periode van het jaar, namelijk de decembermaand. In de Suikerfabriek vind je ruim 100 leuke shopadresjes met natuurlijke, handgemaakte, verrassende, unieke en/of creatieve producten, altijd met een Scandinavische twist. We vullen dit aan met lekker eten, fijne muziek en een leuk activiteitenprogramma. Vier jij de Zweedse kerst met ons in Groningen?

Externe link arrow_forward
image

Eventful Eventmanagement & Productie

Vanuit Eventful opereer ik als ZZP-er binnen de Evenementenbranche. De afgelopen jaren heb ik ontzettend veel leuke en leerzame klussen mogen doen. O.a.: Productie van de beurzen Wonen&Co, Tuin&Sfeer en Nieuwbouw/Verbouw; Productie van de Lentefair in Frederiksoord; Projectmanager mobiliteit bij Holland Int. Blues Festival; Deelcoördinator mobiliteit bij o.a. Rammstein Goffertpark Nijmegen, Down the Rabbit Hole, Lowlands en Zwarte Cross; Covid Coordinator bij The Invictus Games The Hague. Opdrachtgevers: Mediahuis Noord; De Event Farm; Mojo; SD Event Production.

Externe link arrow_forward