Arno
Mulder

Locatie: Groningen
Doet: design en animatie/illustratie

Ik ben arno, grafisch vormgever uit groningen. Ik specialiseer me in het uitrollen van brandingtrajecten van begin tot eind. Ik krijg veel energie van de verkennende sessies die eraan voorafgaan en om vervolgens het merk verder vorm te geven. Daarna blijf ik betrokken bij het ontwikkelen van marketing en salesmaterialen. Daardoor bouw je echt een relatie op met elkaar en dat vind ik een heel leuk aspect van wat ik doe. Verder heb ik een grote voorliefde voor illustreren. Dat uit zich in het maken van 2D storyboards voor animatiestudio's en in het illustreren van mijn hersenpinsels in mijn vrije tijd. Als ik jou verder kan helpen op het gebied van branding of illustratie, dan hoor ik graag!

image

Vitalis visuele identiteit en marketing

Fysiopraktijk Biemans gaat sinds begin dit jaar verder onder een nieuwe naam: Vitalis fysiotherapie. De nieuwe eigenaren wilden een nieuwe koers varen en daar hoort een opgefriste huisstijl bij. Nadat strategisch marketingbureau Mind Your Market de heldere strategie uiteen had gezet, ging ik aan de slag met de uitwerking van de visuele identiteit en het opetten van de sociale media.

Externe link arrow_forward
image

Noordhoff Junior Cloud

Junior Cloud is de digitale leeromgeving waar Noordhoff Uitgevers momenteel hard aan werkt. De rode draad qua vormgeving van de leeromgeving is een heldenreis die de leerlingen meeneemt op een zinderend avontuur door fantasierijke en komische werelden. Ik mocht samen met vier andere vormgevers werken aan deze prachtklus; het aankleden van de wereld.

Externe link arrow_forward
image

storyboard Werk in Zicht (WIZ)

Werk in Zicht (WIZ) is een initiatief van de gemeentes Groningen en Drenthe. Het helpt jongeren die moeite hebben werk te vinden, hun kansen te vergroten op de arbeidsmarkt. Voor hen zijn er een flink aantal mogelijkheden die ze op weg kan helpen. Deze explainimation geeft een goed beeld van deze mogelijkheden en de ondersteuning die ze tijdens het traject krijgen. Zo is Yordi binnen een mum van tijd weer aan de bak! Ik mocht de vormgeving van de storyboards uitvoeren namens animatiestudio Annie Made It.

Externe link arrow_forward