Bente
Hout

Locatie: Friesland
Doet: tekst en marketing/PR

Bente is cultureel projectleider, strateeg en marketeer. Ze woont in Weidum met hond Moos. Luisteren is haar grootste kracht. Bente analyseert, overweegt zorgvuldig en komt vervolgens tot een origineel, strak en helder plan voor een project of marketingstrategie. Wanneer gewenst, voert ze het plan vervolgens ook zelf uit.

image

Oerol - Online Marketeer

Oerol is een 10-daags festival op Terschelling in juni, met theater, dans, muziek en kunst. Het festival verspreidt zich over het hele eiland. Je ziet theaterpremières in de duinen, ontdekt kunst tussen de bomen en luistert naar live-muziek op de festivalterreinen. Bente werkte in 2019 en 2021 voor het festival als Perscoördinator. In 2022 werkte ze jaarrond als Online Marketeer.

Externe link arrow_forward
image

Popfabryk - Projectleider

Van 2015 tot 2021 werkte Bente als Projectleider bij cultureel productiehuis Popfabryk in Leeuwarden. Hier boog ze zich voornamelijk over internationale producties. Ze vertegenwoordigde Popfabryk als partner in het Europese uitwisselingsnetwerk Excite en coördineerde talloze internationale uitwisselingen en residenties met opkomende artiesten.

Externe link arrow_forward
image

Noordelijk Film Festival - Hoofd Marketing a.i.

Het Noordelijk Film Festival is een vijfdaags filmfestival in Leeuwarden dat elk jaar plaatsvindt in november. In het najaar werken 200 mensen mee aan het Noordelijk Film Festival, waarvan 180 vrijwilligers. Jaarlijks verkoopt het festival rond de 20.000 tickets. In 2023 gaf Bente leiding aan het marketingteam als hoofd marketing a.i.

Externe link arrow_forward