Brent
Bosker

Locatie: Friesland
Doet: foto/video en campagne/advertisement

In 2023 ben ik afgestudeerd als regisseur/scenarist van de opleiding Audiovisual Media binnen de HKU. Sindsdien ben ik zowel in de randstad als in het Noorden (Leeuwarden) actief als regisseur/filmmaker. In de komende jaren hoop ik naast mijn eigen korte films te kunnen werken aan verscheidene producties en sta hierbij ook open voor assisterende en/of montageklussen. Hoewel mijn grootste passie blijft liggen bij het regisseren ben ik breed opgeleid, dus ook breed inzetbaar. In de afgelopen jaren heb ik mij ontwikkeld als zelfstandig filmmaker binnen mijn bedrijf B.B. Filmproducties en ben altijd op zoek naar nieuwe opdrachtgevers. Ik wil vooral heel veel blijven maken en andere makers leren kennen; aarzel dus niet om contact op te nemen!

image

Silent Waters

Dit is mijn afstudeerfilm voor de HKU. Het is een korte fictiefilm die een verhaal vertelt over een Bosnisch gezin aan de vooravond van de Joegoslaviëoorlog. Ik ben regisseur, scenarist en coproducent van deze film. "Bosnië en Herzegovina, 1992. De Bosnische Amir, Nada en hun dochter Lejla zijn goed bevriend met hun Bosnisch Servische buren. Wanneer etnische spanningen in het land zorgen voor een conflict tussen de twee gezinnen is niets meer wat het lijkt; de oorlog die ooit nog zo ver weg voelde komt plotseling erg dichtbij."

Externe link arrow_forward
image

WIJ; Dura Vermeer

In 2021/2022 heb ik stage gelopen bij regisseur Rolf van Eijk en werk tot op heden nog steeds zo nu en dan met hem samen aan zijn filmprojecten. Voor deze commercial heb ik veel betekend voor het concept en heb een groot deel van de montage op mij genomen. Op set was ik Rolf zijn regieassistent.

Externe link arrow_forward
image

Make Love or Die

Bij deze klus heb ik meegeschreven aan het script en op set was ik regieassistent van Rolf van Eijk. Ook heb ik een deel van de montage op mij genomen.

Externe link arrow_forward