Cesco Homminga

Specialisaties →

Events en organisatie + inspiratie en programma

Regio →

Groningen

Moi! Ik ben parttime ondernemer, parttime muziekdocent, en fulltime nerd. Als muziekdocent werk ik op het Harens Lyceum en het Prins Claus Conservatorium, en als ondernemer houdt ik me bezig als workshopdocent, spreker, presentator en event manager. De vrije tijd die overblijft vul ik zo veel mogelijk met Dungeons & Dragons!

Pub Heroes

Bij Pub Heroes organiseren we Dungeons & Dragons spelsessies voor "normale" mensen. Het format van shared storytelling dat D&D biedt, geeft ongelooflijk veel creatieve mogelijkheden, waar je absoluut geen nerd voor hoeft te zijn. We draaien nu een paar jaar events in het Forum gericht op particulieren, maar we kijken ook naar D&D als middel om in te zetten op andere manieren, bijvoorbeeld in het onderwijs of als team-training in het bedrijfsleven. Beeld is gemaakt door Thomas van Halteren.

Screw Up

Bij Screw Up helpen we teams, bedrijven en organisaties om foutvriendelijker te werken. Iedereen weet dat je van je fouten moet leren, maar toch blijft dit lastig als je net een blunder hebt gemaakt die je organisatie €10.000,- kost. Bij onze inspiratiesessies laten we mensen op een nieuwe manier naar hun fouten kijken door ludieke opdrachten te koppelen aan bruikbare theorie. Beeld is gemaakt door Mark Sekuur.

Move It

Move It is een samenwerkingsproject tussen het NNO en Club Guy & Roni, waarbij verschillende groepen jongeren van het VMBO samen met het Noord-Nederlands Orkest een dans- en muziekvoorstelling voorbereiden onder begeleiding van verschillende makers en workshopdocenten. Afgelopen editie mocht ik een van de groepen jongeren begeleiden bij het componeren van een eigen stuk, dat samen met het NNO werd uitgevoerd bij de presentatie. Beeld is eigendom van Club Guy & Roni.