Christien
ten Hoeve

Locatie: Friesland
Doet: design en inspiratie/programma

Ik ben zakelijk tekenaar en maak tekeningen waardoor complexe onderwerpen op een eenvoudige wijze sneller en beter worden begrepen. Vanuit de gedachte ‘geniet van elke dag en doe wat je gelukkig maakt’ maak ik praatplaten en visuele verslagen. Met een praatplaat leg ik jouw verhaal, proces of boodschap vast in een tekening. Dit doe ik door goed te luisteren mee te denken en daarmee de essentie van het verhaal om te zetten naar een pakkend beeld. Een visueel verslag van je teamsessie behoort ook tot de mogelijkheden dat kan analoog, digitaal, online of offline Naast het visuele aspect denk ik met plezier met je mee om (creatieve) werkvormen op maat te bedenken om zo het maximale uit je teamsessie te halen. Mijn aanpak is praktisch en pragmatisch waarbij er vooral aandacht is voor de wensen van de opdrachtgever en het beoogde effect. Wil je meer informatie of ben je nieuwsgierig naar mijn portfolio kijk eens op kreastekenwerk.nl

image

Publieke communicatie

Tijdens het Nationale Congres Publieke Communicatie (PubCom) heb ik, in opdracht van Logeion, de workshop van Bas van de Putte visueel samengevat. (live).

Externe link arrow_forward
image

Procesplaat Lean

Vanuit de Lean gedachte inzichtelijk gemaakt welke processtappen er gevolgd moeten worden en waar besluitvorming moet plaats vinden.

Externe link arrow_forward
image

Museum of me

Eindpresentatie training ‘Creative changemaker’ Deze overzichtsplaat maakte ik ter afronding van de training Creative changemaker. De tekening laat met een knipoog zien waar en hoe de training heeft bijgedragen aan mijn persoonlijke ontwikkeling.

Externe link arrow_forward