Clara Bloemhof

Specialisaties →

Tekst + marketing en PR

Regio →

Friesland

Als Mevrouw Bloem word ik ingezet door bedrijven, netwerken en verenigingen. Als tekstschrijver, communicatiehulp, organisator en netwerker. Meestal in het mkb en opvallend vaak in food. Ik help ondernemers bij het schrijven van teksten. Maar ook met de opstart van communicatiezaken, zoals een nieuwsbrief, website of social media. Voor een aantal partijen onderhoud ik de socials. Tot slot kun je me inschakelen voor het redigeren van (campagne-)plannen en andere teksten. Mijn doel is dat alle ondernemers het belang van communicatie inzien. In- en extern. Ik zie het als een succes als ik niet langer nodig ben!

Communicatie voor Bakery Sweets Center

Bakery Sweets Center is een bedrijvennetwerk in de bakkerij- en zoetwarensector. Een club die in de noordelijke provincies actief is op het gebied van scholing, onderzoek en innovatie. Ik ben hierbij betrokken als voorzitter van de werkgroep Communicatie. Ik onderhoud contact met bedrijven, spot nieuwtjes, schrijf teksten, bewaak de huisstijl, maak mailings en brainstorm wat af. Dat doe ik samen met afgevaardigden van diverse scholen (Friesland College, Hogeschool Van Hall Larenstein), de lokale overheid en bedrijven die lid zijn van de club.

Mevrouw Bloem

Als je het leuk vindt, kun je me volgen op Facebook. Daar drop ik regelmatig een 'Mevrouw Bloem op locatie'. Verder vind je een overzicht van recente/huidige activiteiten op mijn LinkedIn-profiel.