Daphne
Kramer

Locatie: Groningen
Doet: design en campagne/advertisement

Hi! Ik ben Daphne, eigenaar van Studio Bomvol. Bomvol staat voor veel ideeën, mogelijkheden en creativiteit! Onder deze naam creëer ik grafisch werk en richt ik mij op zowel drukwerk als digitale ontwerpen. Gedreven door mijn passie voor grafisch ontwerp, heb ik tijdens mijn studie besloten om hierin mijn eigen onderneming te beginnen. In mijn werk focus ik op de identiteit van de opdrachtgever om zo een uniek en passend ontwerp te maken – omdat niemand blij wordt van een huisstijl die lijkt op die van de buurman! Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Laten we een keer koffie drinken!

image

Branding Dorpsgarage de Jong

In mei 2023 heb ik de visuele identiteit te ontwikkelen voor Dorpsgarage De Jong, een nieuwe onderneming in de auto-industrie gevestigd in Baflo. Mijn taak was om deze unieke waarden te vertalen naar een onderscheidend logo en een samenhangende huisstijl die zowel de moderne ambities als de warme dorpsgemeenschap van het bedrijf weerspiegelde. Dit project was niet alleen een kans om mijn vaardigheden in branding en visuele communicatie in te zetten, maar ook om een belangrijke bijdrage te leveren aan de positionering van Dorpsgarage De Jong.

image

Kerst in stad

Voor de kerstperiode van 2023 heb ik de visuele uitingen voor ‘Kerst in Stad’ ontworpen, een samenwerkingsproject met De Stadskerk en de Gemeente Groningen. Mijn opdracht was om zowel de ‘Christmas Urban Walk’ als de kerstnachtdiensten een visuele identiteit te geven door middel van illustraties. Deze illustraties waren bedoeld om de unieke kerstsfeer in de stad te vangen en de evenementen een levendige, aansprekende uitstraling te geven die bezoekers zou uitnodigen om deel te nemen aan de festiviteiten. Voor deze klus heb ik zowel digitale uitingen gemaakt als drukwerk, waaronder: programmaboekje, promotieflyer, posters, geanimeerd beeld van key visual en naamkaartjes.

Externe link arrow_forward
image

KEI-Week 2021

In 2021 heb ik de nieuwe huisstijl voor de KEI-week vormgegeven, de grootste introductieweek voor studenten in Nederland, georganiseerd door Stichting KEI. Met het thema ‘Capture the KEI’ als inspiratie, was het mijn doel om dit concept visueel tot leven te brengen. Dit omvatte het creëren van een uniek logo dat de essentie van fotografie en het spotlight effect op een podium vastlegde, het ontwikkelen van een huisstijl met bijbehorende patronen en elementen, en het vormgeven van drie magazines. Deze magazines, elk met een eigen accentkleur, waren bedoeld om de nieuwe studenten aan de Hanze Hogeschool en de Universiteit van Groningen niet alleen van informatie te voorzien, maar hen ook de sfeer en energie van de KEI-week te laten ervaren door middel van mijn ontwerpen, illustraties, en fotografie.