Denise Beekman

Specialisaties →

Events en organisatie + inspiratie en programma

Regio →

Groningen

Denise maakt unieke theaterprojecten. Ze maakt het liefst voorstellingen met sociaal-artistieke doelgroepen, zoals dorpsbewoners, azc-bewoners of met spelers met een verstandelijke beperking. Hiernaast speelt ze haar eigen solowerk op buitenlocaties en geeft ze als docent workshops en cursussen over spelen/theatermaken en werkt hierin toe naar presentaties. Dit doet ze met haar aanstekelijke enthousiasme, verbeeldingskracht, speelsheid en grote liefde om mensen kennis te laten maken met bijzondere verhalen. De van origine Haagse Denise heeft via haar theateropleidingen in Rotterdam (de Theaterschool, Actrice) en Zwolle (ArtEZ, Docent/theatermaker) nu in Groningen haar thuis gevonden.

Theatergroep Werktheater Ookfijn - Regisseur (2020 - nu)

Regisseur van spelersgroep met een verstandelijke beperking. In de zomer van 2021 wordt de eerste voorstelling gespeeld.

Stichting de Vrolijkheid - Programmacoördinator (2021 - nu )

Programmacoördinator en workshopleider van kunstworkshops voor kinderen en jongeren op het asielzoekerscentrum in Emmen. 

Bioscoop Harskamp - Theatermaker (2018 - 2019)

Een community theaterproject waarin onderzocht werd hoe een verdeeld dorp (in geloof en afkomst) samen kon worden gebracht. Op het ééndagsfestival 'Bioscoop Harskamp' lukte dit en werd het dorp als het ware gevierd met activiteiten en presentaties.