Diederik Winchester Geertsema

Specialisaties ā†’

Foto en video

Regio ā†’

Groningen

Diederik is een ervaren, jonge en creatieve product-, lifestyle en bedrijfsfotograaf, gevestigd in Groningen. Als kind was hij al een maker: hij wilde geen astronaut of brandweerman worden. Architect, tattoo-artiest, vormgever of reclamemaker, dat leek hem veel interessanter. Nadat hij in het eerste jaar van zijn studie Grafische Vormgeving op de Academie Minerva fotografie als vak had gekregen, was de keuze voor hem gemaakt: hij zou fotograaf worden. Tegenwoordig vind je Diederik in zijn eigen fotostudio, waar hij graag bezig is met het creƫren van unieke productfoto's!

Monster Energy - Digital Marketing Coƶrdinator (2016 - 2018)

Voordat hij zich volledig richtte op zijn eigen onderneming, was Diederik actief als digital marketing coƶrdinator bij Monster Energy. Handig; hier kon hij zichzelf namelijk inzetten als breed georiƫnteerd fotograaf en op die manier veel ervaring opdoen voor zijn aanstaande bedrijf!

The Good Roll - Fotograaf (2019 - nu)

The Good Roll vond Diederik in de nazomer van 2019 en sindsdien is er tussen beide partijen veel gebeurd. Toiletpapier en een productfotograaf, dat klinkt niet al te interessant toch? Tot op heden hebben zowel The Good Roll als Diederik zelf daar wel anders over gedacht. Kleurrijk, speels en gezellig; dat is de insteek waarin beide partijen elkaar hebben gevonden.

Go-Fast Fietskoeriers & Stadslogistiek - Fotograaf en designer (2016 - nu)

Al sinds de oprichting van Go-Fast houdt Diederik zich niet alleen bezig met de fotografie van het bedrijf: ook de grafische vormgeving neemt hij op zich. Ideaal: dit scheelt Peter van Go-Fast enorm veel heen-en-weer racen tussen een vormgever en een fotograaf, als hij bijvoorbeeld nieuw drukwerk zoekt!