Edith
Stultiens

Locatie: Friesland
Doet: design

Ik werk als freelance vormgever en Illustrator. Ik teken, illustreer, ontwerp en schrijf verhalen. Humor, absurdisme en kleur zijn voor mij onmisbaar in het leven en in mijn werk! Het gedrag van iemand, een raar loopje, een gek dier…alles kan mij inspireren. Ik creëer illustraties in opdracht en werk in samenspraak met een opdrachtgever naar een inspirerend eindproduct toe. Je kan bij mij terecht voor informatieve en educatieve illustraties, een karakterontwerp, een poster of flyer ontwerp, de opmaak en vormgeving van een boek, een cover ontwerp, een karakteristiek logo, een decor of een dessin. Ook maak ik met veel passie en plezier mijn eigen ontwerpen waaronder karakters en kinder- en cartoon boeken. Deze producten zijn ondergebracht onder mijn eigen label: Odi Odi en online (waaronder bol.com) en in enkele winkels te koop. Wil je meer weten of ben je geïnteresseerd in een samenwerking met mij? Neem dan contact met me op. Ik wil graag iets voor je betekenen.

image

Gemeente Leeuwarden

in samenwerking met AaijMotion Animatiestudio werkte ik aan een campagne voor de gemeente leeuwarden, over bewustwording van de schadelijke effecten van vochtige doekjes in het toilet werpen. Ik ontwierp de karakters en illustraties, AaijMotion Animatiestudio maakte er een animatie mee. Ik ontwierp daarnaast een stripverhaal voor de folder.

Externe link arrow_forward
image

Illustraties WMO

Voor de gemeente Emmen maakte ik een illustraties ter verduidelijking van de wet WMO en voor Schuldhulpverlening.

Externe link arrow_forward
image

Eigen publicatie

Ik schreef, illustreerde en publiceerde het kinderboek 'Vis in huis' Aart Staartjes wilde mijn boekpresentatie doen. Het boek loopt nog steeds, is te koop op bol.com en op mijn website.

Externe link arrow_forward