Erik
Feitsma

Locatie: Friesland
Doet: tekst

Hoi! Ik ben Erik Feitsma, De Verhalenbekokstover. Al sinds ik een klein Erikje ben, bekokstoof ik schrijfsels groot en klein. De Nederlandse taal doorgronden en hier effectief mee spelen vind ik fantastisch. Heb je een (epische) tekst nodig? I'll try my best to be there for you.

image

Social Media Storyteller voor Brain Fuel

Voor de brainstormhelden van Brain Fuel schreef ik webteksten, nieuwsbrieven, blogs en veel, veel meer. Het voornaamste is echter het bijhouden van hun LinkedIn en Instagram-pagina. Sinds de zomer van 2019 ben ik hier verantwoordelijk voor, met als doel om de kanalen te laten groeien en zoveel mogelijk mensen (positief) kennis te maken met het bedrijf.

Externe link arrow_forward
image

Eindredactie De Brainstorm Bijbel

Als eindredacteur deed ik in dit geval precies waar de titel op slaat: ik zorgde ervoor dat De Brainstorm Bijbel zo goed mogelijk weglas. Dit betekende niet zozeer dat ik spel- en grammaticafouten eruit viste (daar hadden we ook proeflezers voor), maar vooral keek naar de structuur. Moeten we in hoofdstuk 2 wel direct de opbouw van een brainstorm uitleggen? Hoe gaan we om met bronvermeldingen en verwijzingen? Hoe worden koppen verdeeld? Wat nou als we de inleiding vanuit deze insteek doen?

Externe link arrow_forward
image

SEO-optimalisatie N1-UP

Voor N1-UP zet ik mij (onder meer) in op het vergroten van de vindbaarheid van onze nieuwsberichten, specials en reviews. Ik zoek onder andere in Search Console uit op welke zoekwoorden kansrijk zijn, doe mijn best voor de scherpste metatitels en metateksten en herschrijf inhoud zodat dit zo goed mogelijk aansluit op het zoekgedrag van de gebruiker. Met gelukkig heel veel meer bezoekers tot gevolg!

Externe link arrow_forward