Erikjan
Koopmans

Locatie: Friesland
Doet: foto/video en marketing/PR

Als conceptueel- portret- en campagnefotograaf heeft Erikjan een ruime ervaring opgebouwd binnen diverse disciplines van de fotografie In zowel zijn commerciele als persoonlijke werk zet Erikjan een duidelijk herkenbare stijl neer die hij inpast binnen het concept Omdat elke klant of concept anders is en een andere benadering vraagt is Erikjan flexibel en meedenkend zonder zijn herkenbare handtekening te verliezen Graag wordt Erikjan al in een vroeg stadium bij de beeldconcepting betrokken zodat zijn eigen visie en idee kan meewerken in het uiteindelijke resultaat

image

Welcome To The Village - Fotobaas

Verantwoordelijke voor aansturen fotografen tijdens, voor en na het festival. Bepalen, verzamelen en verspreiden fotografische content. 

image

Woningcorporatie Accolade - Beeldend kunstenaar

Het creëren van fotografische beeldmanipulaties voor aan de wanden in het nieuwe pand van Accolade in Heerenveen. Inhoudelijk gingen de beelden over de duurzame visie waarmee het pand herbouwd is. 

image

Gemeente Waadhoeke - Fotograaf

In samenwerking met GHO communicatie, de uitvoering van een fotografiecampagne ter lancering van de nieuwe fusiegemeente de Waadhoeke.