Esther Dijkstra

Specialisaties →

Foto en video + marketing en PR

Regio →

Friesland

Hé hoi! Wat lijkt het me leuk om met je samen te werken! Ik kan je helpen als presentatrice, verslaggever, voice-over, redacteur en programmamaker. Ik werk voor verschillende regionale omroepen, heb gewerkt voor de NOS en RTL en voor evenementen als de Roparun en de herdenking van de Slag om Arnhem. De meeste producties maak ik zelf met vaste cameraman en editor. En ja, zodoende kan ik je bij producties helpen van A tot Z! Zoek je een jonge vrouwenstem voor een voice-over in het Nederlands, Fries of Engels? Bel gerust! Ik denk graag met je mee en help je antwoorden geven op al je vragen.

Programmamaker, verslaggever & redacteur

De meeste producties maakte ik zelf met vaste cameraman en editor. En ja, zodoende kan ik je bij producties helpen van A tot Z! In Gelderland was ik nieuwsverslaggever vanuit de NOS en bij RTL4 werkte ik als redacteur aan het programma EditieNL. Ik ben verslaggever bij Omroep Friesland, en doe verslag van evenementen, zoals de Roparun.

Presentatie

Voor dit werk, mijn passie, heb ik door heel Nederland gereisd. In Zeeland was ik sidekick en redacteur van een ochtendprogramma op de radio bij de regionale omroep. Al gauw werd ik vaste presentatrice van verschillende televisieprogramma's en online uitingen. Voor de herdenking van de Slag om Arnhem, een duurzaamheidsevenement of bijvoorbeeld een boekpresentatie deed ik live presentatie.

Voice-over

Zoek je een jonge vrouwenstem voor een voice-over in het Nederlands, Fries of Engels? Dan help ik je graag verder.