Eva van
Netten

Locatie: Friesland
Doet: events/organisatie en inspiratie/programma

Eva programmeert, organiseert, coördineert en produceert voor onder andere: Welcome to the Village, Explore the North, Explore productiehuis en Roze Zaterdag. Dit alles met een queer en activistisch hart om zo programma's en projecten te realiseren die perspectieven verbreden, nieuwe kaders de norm maken en de wereld een stukje eerlijker maken. In de avonduren wordt het kantoor omgeruild voor de oefenruimte om met BlackboxRed muziek te maken en door Europa te touren. En om de laatste energie te benutten wordt er gekickbokst in de sportschool. Trots op: Welcome to the Village (als artistiek leider en programmacoördinator) Explore the North festival - (als programmacoördinator) Roze Zaterdag 2021 (als programmeur) BlackboxRed (sinds 2012, 4 albums verder en door heel Europa getourd) en Queer Factory (medeoprichter en trots lid van dit collectief)

image

Explore the North Productiehuis - 2024 - heden

Coördinator productiehuis Explore the North. Een productiehuis voor taal en meertaligheid met producties in uiteenlopende disciplines, die touren langs theaters en festival in heel Nederland

Externe link arrow_forward
image

GROENN

Projectleider GROENN - Groene Evenementen Noord Nederland; een platform voor het bevorderen van duurzame evenementen en festivals in Noord Nederland. Met als ultiem doel: Klimaatpositieve evenementen! Sluit je aan!

Externe link arrow_forward
image

Welcome to the Village - Artistiek leider & coördinator (heden)

Artistiek leider Welcome to the Village (2020-2024).

Externe link arrow_forward