Floris
Poort

Locatie: Groningen
Doet: tekst en marketing/PR

Floris is copywriter en tekstschrijver (ja er is weldegelijk een verschil). Deze Maker oet Grunn schrijft het liefst uit de losse pols. Volgens het Groene Boekje, uiteraard. Maar niet bang om grenzen op te zoeken. Tekst moet vloeien. Lekker weglezen. De lezer niet vervelen maar juist stevig beetpakken en 'm door elkaar schudden. Tikkeltje brutaal? Niks mis mee. Enne, hoewel hij het zelf amper nog eet, heeft Floris ook kaas gegeten van SEO. Klop dus gerust aan als je hogerop wilt komen in Google.

image

VrijdagOnline / Kennisbank online marketing & web development

Voor de kennisbank van internetbureau VrijdagOnline schrijft Floris regelmatig informatieve blogs. Over kruimelpaden en cookiewetten. Hoe je conversie verhoogt en designkeuzes maakt. Van zoekmachineoptimalisatie tot contentmanagementsystemen.

Externe link arrow_forward
image

Tinc Set / Catalaanse wijnverhalen

Wijnwebshop Tinc Set (Catalaans voor “ik heb dorst”) wilde beter gevonden worden. Naast een portie SEO-teksten mocht Floris kleurrijke verhalen schrijven voor de geïmporteerde wijnen. Blijkbaar is er wijn die wordt gerijpt op de bodem van de Middellandse zee!

Externe link arrow_forward
image

Meer zien?

Floris’ tekstbureau heet Poortkomma. Hier vloeit alle copy en contentcreatie uit voort. Denk aan hogerop komen in Google of werken aan een strakke social mediastrategie. Belangrijk document laten checken? Of die mailing die er vandaag nog uit moet? Laat gerust aan Floris over. Meer zien? Check z’n site even.

Externe link arrow_forward