Gerben Vernhout

Specialisaties ā†’

Events en organisatie + inspiratie en programma

Regio ā†’

Friesland

Als vrijwilliger locatievormgeving bij festival Welcome to the Village ben ik de culturele sector binnengerold. Intussen ben ik duurzaamheidscoƶrdinator voor Welcome to the Village, geef ik broodbak workshops en bak ik broden. Met mijn opleiding kust en zee-management en mijn verleden in de (jongeren)politiek heb ik nog niet heel veel ervaring in de wereld van de mooie dingen makers, maar het lijkt mij mooi om meer met het raakvlak wetenschap-kunst-maatschappij te doen!

Duurzaamheid WTTV

Als Duurzaamheidscoƶrdinator van Welcome to the Village ben ik bezig met het opzetten van een langdurig plan voor de duurzaamheid van het festival. Samen met de teams binnen WTTV en met adviezen van buitenaf kijken we wat we al doen, wat er beter kan en wat we nog meer kunnen doen.

Bakker & bakworkshops

Het brood bakken heb ik mijzelf aangeleerd toen ik in Ierland in de middle of nowhere woonde en anders niet mijn dagelijkse boterhammen kon eten. Eenmaal terug in Nederland ben ik doorgegaan met bakken. Ik heb inmiddels twee bakworkshops gegeven en brood gebakken voor borrels en barbecues.