Gerben
Vernhout

Locatie: Friesland
Doet: events/organisatie en inspiratie/programma

Mijn hart voor natuur en cultuur wil ik graag samen brengen door culturele projecten te helpen verduurzamen! Verduurzaming is verandering en verandering werkt het beste als de hele organisatie van een evenement, instelling of project er achter gaat staan, daarom wil ik graag onderdeel worden van zon organisatie om samen die verandering voor elkaar te krijgen! Ook wil ik graag nog meer leren over de culturele sector en wil ik ervaring opdoen in productie, fotografie en marketing

image

Duurzaamheid WTTV

Als Duurzaamheidscoördinator van Welcome to the Village ben ik bezig geweest met het opzetten van een langdurig plan voor de duurzaamheid van het festival. Samen met de teams binnen WTTV en met adviezen van buitenaf keken we wat we al deden, wat er beter kon en wat we nog meer konden doen.

image

Duurzaamheid Noordelijk Film Festival

Bij het Noordelijk Film Festival (NFF) heb ik de wereld van de film leren kennen. Deze wereld was totaal nieuw voor mij en bracht weer andere uitdagingen met zich mee dan de muziekindustrie. Ik zou graag meer in verschillende onderdelen van de culturele sector willen werken naast muziek festivals, zoals film, theater en beeldende kunst.

image

Regioaanjager Tienskip

Bij Tienskip organiseren we projectdagen over Politiek en Democratie voor middelbare scholen en MBO's op een manier zonder elle lange uitleggen over politieke instituties en partijen maar door de jongeren te motiveren en leren dat ze er zelf wat aan kunnen doen! Voor Tienskip mag ik nu de afdeling in Overijsel op zetten maar heb ik in het verleden ook ervaring opgedaan in het organiseren van de grootste projectdagen tot nu toe (tot 900 leerlingen), het aansturen van vrijwilligers, en het ontwikkelen van het inhoudelijke programma.

Externe link arrow_forward