Henk
Rigter

Locatie: Friesland
Doet: tekst en inspiratie/programma

Als een van de oprichters van Mooiedingenmakers sta ik midden in de creatieve en culturele sector van het noorden. Ik vind het ontzettend leuk om hiermee bezig te zijn, mensen en organisaties met elkaar te verbinden en projecten en plannen te maken die de inzet van creativiteit belonen. Dat deed ik bijvoorbeeld voor de projecten Probleemoplossers en Van Maker tot Maker, waar ik zowel bij de ontwikkeling als de uitvoer betrokken was. Ten slotte ben ik een goede schrijver en werk aan mijn eerste avonturenboek.

image

Mooiedingenmakers

In Mooieidingenmakers match ik makers en opdrachtgevers. Ook draaien we veel projecten waarbij de waarde van creativiteit voorop staat, zoals Probleemoplossers, Unlock en meer.

Externe link arrow_forward
image

Johannesburg

Met twee vrienden reed ik in een dertig jaar oud busje dwars door Afrika in een reis die in plaats van drie maanden, drie jaar duurde. Machetes, pistolen, krokodillenbeten, gevangenissen, we zagen en voelden het allemaal. Die avonturen verzamel ik in een schelmenroman.

Externe link arrow_forward
image

Marketing PAFFF

Het Performance Arts festival For Friesland is een geweldig en nieuwsgierig theaterfestival, vol onverwachte acts. Terwijl ik hier de marketing voor mocht doen, ontdekte ik en passant een nieuwe passie voor theater.

Externe link arrow_forward