Hilke
Meerman

Locatie: Groningen
Doet: tekst en marketing/PR

Mijn naam is Hilke Meerman (37): MarCom professional, ondernemer en yogajuf, creatieve geest en aanpakker. Niet bang om nieuwe dingen uit te proberen. Ik lach hard, werk met mijn hart en sta open voor nieuwe ideeën. Mijn talent ligt bij marketing en communicatie. Voor mijn eigen bedrijf Yoga050 doet ik dit, maar ook voor bedrijven ben ik in te huren.

image

Yoga050

Yoga050 is een yogastudio die laagdrempelige yoga biedt om mensen te motiveren meer tijd en rust te nemen. Plezier, ontspanning en simpelheid staan hoog in het vaandel.

Externe link arrow_forward
image

Project Communcatie Corre Energy

Corre Energy is een bedrijf die voornemens is duurzame op te slaan voor later. Dat vraagt wat meer uitleg: Als er veel wind en zon is raakt het energienetwerk overbelast. Sonde! Corre Energy wil deze energie omvormen naar perslucht en het tijdelijk opslaan in de grond. Op het moment dat er weinig wind en zon is laten ze de lucht los. Lucht zorgt voor beweging. Hiermee wordt een generator aangezet die energie geeft aan het netwerk. Deze techniek is te vergelijken met een dynamo op je fiets. De dynamo gaat draaien en de beweging geeft licht. Ik maak met video, sociale media en tekst het project inzichtelijk. Het leuke aan dit project is voor mij om ingewikkelde materie simpel uit te leggen.

Externe link arrow_forward