Jan Willem
Verhoeven

Locatie: Friesland
Doet: events/organisatie en inspiratie/programma

Hallo! Mijn naam is Jan Willem Verhoeven. Ik ben sociaal cultureel ondernemer.Momenteel doe ik verschillende vaste en tijdelijke klussen. Mijn kwaliteiten zijn verbinden, ondersteunen en coordineren. Zo heb ik ruim 5 jaar ervaring als vrijwilligerscoordinator bij Slieker, en dat doe ik ook bij de Westerkerk en Explore the North, Film festival Assen en het Fries straatfestival. Daarnaast heb ik ruime ervaring in het werken met kwetsbare doelgroepen. Zo organiseer ik elke maand een meet-up voor nieuwkomers (statushouders). Verder heb ik op verschillende festivals gewerkt in verschillende rollen, als coordinator, stagemanager of locatiemanager. Kortom, een sociaal culturele duizendpoot die door zijn bestuurskundige achtergrond een prima overview heeft om oplossingsgericht aan het werk te gaan. Tot slot draai ik zo nu en dan plaatjes op feesten en partijen.

image

Meetups voor nieuwkomers bij 'onze familie'

Elke maand organiseer ik samen met nieuwkomers meetups voor nieuwkomers. Van kamperen op Terschelling tot een dans avond, of een avond vol traditionele maaltijden. We laten de nieuwkomers zelf het programma invullen en leren ze zo hoe ze zelf zo veel mogelijk kunnen organiseren.

Externe link arrow_forward
image

Vrijwilligerscoördinator bij de Westerkerk en Explore the North

Sinds kort ben ik vrijwilligerscoördinator bij de Westerkerk en Explore the North. In de Westerkerk worden wekelijks voorstellingen gegeven. In het najaar vind Explore the North plaats. Binnen mijn functie probeer ik nieuwe doelgroepen te betrekken. Met als doel ze mogelijk zelf ook wat te laten organiseren.

Externe link arrow_forward
image

Vrienden en vrijwilligerscoördinatie bij Film Festival Assen

Een maand voor het festival kwam de klus voorbij in de appgroep van Explore. Ik dacht wat een leuke mooie kans. Ondertussen werkte ik mijn laatste weken in loondienst. Het was dus stressen en instappen in een rijdende trein. Maar goed opgevangen door een leuke ploeg collega's en vrijwilligers.

Externe link arrow_forward