Jan Willem Verhoeven

Specialisaties ā†’

Events en organisatie + inspiratie en programma

Regio ā†’

Friesland

Hallo, mijn naam is Jan Willem Verhoeven. Ik ben sociaal cultureel ondernemer. Naast mijn werk bij Niemand aan de Zijlijn, doe ik verschillende vaste en tijdelijke klussen. Mijn kwaliteiten zijn verbinden, ondersteunen en coƶrdineren. Zo heb ik ruim 5 jaar ervaring als vrijwilligerscoƶrdinator, bij Slieker en nu bij de Westerkerk en Explore the North. Daarnaast heb ik ruime ervaring in het werken met kwetsbare doelgroepen. Zo organiseer ik elke maand een meet-up voor nieuwkomers (statushouders). Verder heb ik op verschillende festivals gewerkt in verschillende rollen, als coƶrdinator, stagemanager of locatiemanager. Kortom een sociaal culturele duizendpoot die door zijn bestuurskundige achtergrond een prima overview heeft om oplossingsgericht aan het werk te gaan. Tot slot draai ik zo nu en dan plaatjes op feesten en partijen.

Meetups voor nieuwkomers bij 'onze familie'

Elke maand organiseer ik samen met nieuwkomers meetups voor nieuwkomers. Van kamperen op Terschelling tot een dans avond, of een avond vol traditionele maaltijden. We laten de nieuwkomers zelf het programma invullen en leren ze zo hoe ze zelf zo veel mogelijk kunnen organiseren.

Vrijwilligerscoƶrdinator bij de Westerkerk en Explore the North

Sinds kort ben ik vrijwilligerscoƶrdinator bij de Westerkerk en Explore the North. In de Westerkerk worden wekelijks voorstellingen gegeven. In het najaar vind Explore the North plaats. Binnen mijn functie probeer ik nieuwe doelgroepen te betrekken. Met als doel ze mogelijk zelf ook wat te laten organiseren.