Jauke van den Brink

Specialisaties ā†’

Design + inspiratie en programma

Regio ā†’

Groningen

Studio Jauke van den Brink is een multidisciplinair ontwerpbureau uit het noorden. Met een achtergrond in de interieurarchitectuur legt de Studio de nadruk op advies, conceptontwikkeling, coƶrdinatie en management in de culturele sector en creatieve industrie. Studio Jauke van den Brink werkt samen met verschillende partners, organisaties, gemeente en bedrijven die het belang om de betekenis van en het draagvlak voor kunst en cultuur in brede zin willen onderstrepen. Het bureau heeft inmiddels door de jaren heen met veel verschillende disciplines en vakmensen mogen samenwerken, waardoor het bedrijf de kennis heeft en flexibel is om maatwerk te leveren voor elke opdracht.

Academie Minerva: Graduationshow Headliners 2018 - Projectleider

Als projectleider was ik in 2017, 2018 en 2019 verantwoordelijk voor het ontwerp van de tentoonstelling #Headliners, coƶrdinatie bouw/eindexamen Bachelor en Masteropleiding, (rand) programma, tentoonstelling, budgetbeheer en sponsoring.

UMC Groningen / Healthy Ageing - Ontwerper & coƶrdinator

Door Healthy ageing ben ik gevraagd een ontwerp te maken voor een informatie balie in het umcg. Deze balie moeten mensen attenderen op hun leefstijl en daarbij advies mee krijgen van professionals. Locatie ingang 11, Kant Oostersingel zijde.

Cbk Groningen: Wildvang - Projectcoƶrdinator

Als projectcoƶrdinator was ik van 2015 tot en met 2018 verantwoordelijk voor het concept en ontwerp van de tentoonstelling Wildvang, coƶrdinatie productie en programma tentoonstelling en event.