Jildou
Smit

Locatie: Friesland
Doet: design

Hallo! Ik ben Jildou Smit, een enthousiaste 25-jarige LIO-student van Docent Beeldende Kunst en Vormgeving. Online vindbaar als KUNSTMUTS, de naam waarmee ik mezelf uit als beeldend kunstenaar`. Als ik niet met mijn naaimachine bezig ben, ontdek ik ruimtelijke vormgeving, geef ik kleur aan mijn wereld en hecht ik waarde aan persoonlijk contact. Ik sta open voor nieuwe samenwerkingen en ben geïnteresseerd om ook individuen op weg te helpen!

image

Naaiworkshops Neushoorn

In samenwerking met het Neushoorn Café heb ik tot twee keer toe (en de derde staat gepland) naaiworkshops georganiseerd in het Café. Op basis van de door mij gemaakte hand-outs gaan we aan de slag. De drempel is laag en de moeilijkheidsgraad ligt voor de beginners binnen handbereik. Zodoende is er ruimte voor een succeservaring, gezellige avond en gaat iedereen met een mooie zelfgemaakte tas de deur uit!

image

Doorlopende workshops Stichting Sta Op Voor Kinderen

Tweemaal heb ik samen met een collega en tevens vriendin van mij doorlopende workshops mogen geven aan kinderen uit kansarme gezinnen. Samen met de kinderen zijn we gaan knippen en plakken wat resulteerde in een leerzame en leuke tijd! Ik ben dankbaar dat ik hier mij steentje aan heb mogen bijdragen.

image

Kunstweek Stoereloer

In de zomer van 2023 haakte ik aan bij de kunst/zomerweek van Stichting Stoereloer, waarbij ik een bijdrage heb mogen leveren in het begeleiden van kinderen tijdens creatieve workshops. Met als gevolg een hele leuke en leerzame week!