Job
Oosterhof

Locatie: Friesland
Doet: foto/video en design

Heb je een complex verhaal? Laat mij het in een notendop gieten. Onder de naam ‘Informotion’ doe ik niets liever dan informatie in beweging zetten. Met sterke teksten en verhelderende beelden maak ik doeltreffende animaties en illustraties. En dankzij een breed arsenaal aan verschillende stijlen komt je boodschap altijd tot zijn recht. Is het verhaal nog niet helemaal duidelijk? Ik bemoei me er graag mee! Zelfs als het niet gevraagd wordt.

image

De Friese Aanpak

De Friese Aanpak is een verbindend loket voor alle Friese overheden. Ze dragen met elkaar de verantwoordelijkheid voor snelle, aantrekkelijke oplossingen voor complexe maatschappelijke opgaven. Om hier aandacht voor te genereren en uitleg te geven is deze animatie tot stand gekomen.

Externe link arrow_forward
image

Wetter en Moar

Voor de waterrijke Alde Feanen wordt druk gewerkt aan een plan waarmee een nationaal park in 'nieuwe stijl' klaar voor de toekomst wordt gemaakt. Alle processen, initiatieven en activiteiten binnen deze planvorming zijn samengebracht onder de titel ‘Wetter & Moar’. Middels een animatie met 2D en 3D elementen laten we zien hoe het karakteristieke landschap is ontstaan en welke potentie het heeft!

Externe link arrow_forward
image

Appostel

Met de Appostel app zijn kerkgangers op allerlei manieren digitaal verbonden met hun kerkelijke gemeente. En biedt de mogelijkheid om financiële kerkzaken digitaal te doen. In deze uitleganimatie komen alle functies en voordelen aan bod.

Externe link arrow_forward