Joppe
Spaa

Locatie: Friesland
Doet: foto/video en animatie/illustratie

Dag! Ik ben Joppe, en maak al meer dan 10 jaar bezig met fotografie, video, en CGI. Mijn kracht ligt in mijn brede expertise en leergierigheid; geen project is te gek, of het nu gaat om een bedrijfsvideo, een 3D-animatie of een productfoto! Ik ga geen uitdaging uit de weg en word blij van projecten waar ik mijn creativiteit en technische vaardigheden kan combineren.

image

Solarwood 3D visualisatie

Voor Solarwood kreeg ik de taak om een 3D-visualisatie te maken van een serie producten die nieuw werden aangeboden. Met het uiteindelijke resultaat kan Solarwood klanten laten zien hoe hun producten er in elke aangeboden kleur uitzien!

Externe link arrow_forward
image

Keyvisuals Friese Poort

Voor de nieuwe huisstijl van de toenmalige Friese poort heb ik samen met mijn compagnons een serie foto's van de studenten van verschillende opleidingen gemaakt, om de opleidingen op de website te begeleiden!

Externe link arrow_forward
image

Cover-coverart Thomas Schiphof

Om een cover van een Whitesnake-nummer te begeleiden heb ik voor de muzikant Thomas Schiphof cover art en een introanimatie gemaakt. Dit is een moderne twist geworden op de originele album cover van Whitesnake!

Externe link arrow_forward