Joris
Bakker

Locatie: Groningen
Doet: foto/video

Verhalen vertellen in beeld Die drang is diep in me geworteld Als kind al pakte ik de regie en maakte ik alle vakantiefoto’s van ons gezin Met de komst van mijn eerste spiegelreflexcamera werd fotografie echt een way of life Toch begon ik iets te missen tijdens mijn studie Communicatie en multimediadesign Ik verlegde mijn focus volledig naar bewegend beeld Filmen animatie after effects nieuwe technieken apparatuur programmatuur ik zoek alles tot in detail uit Nerdy? Ja Maar juist dat maakt me die passievolle communicatie- en multimedia specialist die jouw verhaal op eigen wijze in beeld brengt

image

FC GRONINGEN X KRAANTJE PAPPIE

C Groningen is de grootste voetbalploeg in Groningen en komt uit op het hoogste niveau van Nederland: de Eredivisie. Voor de tweede seizoenshelft van het jaar 22/23 brengen ze, in samenwerking met Ras-Groninger Kraantje Pappie, een derde tenue uit. Met behulp van een commercial brengen we het tenue onder de aandacht van de supporters. En niet zomaar een commercial. De club, stad en gedeelde passie moeten de video dragen. Aan Studio Flink de opdracht om dit, onder regie van Farhad Khodadadzade, van concept tot montage, tot iets moois te maken.

Externe link arrow_forward
image

BRANDMOVIE HANZEHOGESCHOOL

Niet denken in problemen, maar in uitdagingen. Dat typeert een echte ondernemer. Werken van negen tot vijf zit niet in je bloed. Het leven begint niet pas op vrijdagmiddag. De motor dendert 24 uur per dag door. Bij het Center of Expertise Ondernemen van de Hanzehogeschool Groningen richten ze zich op ondernemerschap binnen het onderwijs. Zij ondersteunen studentondernemers in het verwezenlijken van hun droom. Ieder jaar reiken ze, in samenwerking met de Rabobank, een ondernemersprijs uit. Een mooie eer en welverdiende knaken om die droom nog groter te maken. Om toekomstige studenten ook te triggeren om te gaan ondernemen, zocht de Hanzehogeschool een toffe video. We werkten al eerder samen met deze partij, waardoor we alle creatieve vrijheid kregen. Zij vertrouwden op een mooi eindresultaat. De video vertelt vier korte verhalen die bestaan uit dromen, vallen, opstaan en doorgaan. Alles om succes te behalen.

Externe link arrow_forward