jurgenbakker.com.

" />

Jurgen Bakker

Specialisaties →

Design + campagne en advertisement

Regio →

Friesland

Hi, ik ben Jurgen; Illustrator en animator. Ik werk in 2D, 3D of een combinatie van beide. Meestal in opdracht, maar ik maak ook veel eigen werk. Daarbij haal ik inspiratie uit alledaagse onderwerpen die ik op humoristische manier of met een knipoog in mijn werk laat terugkomen. Meer dan eens zet ik illustraties om in animatie. Het is een fantastische ervaring om een stilstaand beeld tot leven te zien komen. Je kunt meer van mijn werk vinden op jurgenbakker.com.

Fuerza Bruta

Fuerza Bruta is Circue du Soleil on steroids. Als artist in residence werd ik gevraagd om een installatie te maken tijdens de voorstelling die in 2019 plaatsvond in Leeuwarden. Deze animatie werd op 5×2 meter geprojecteerd tijdens de inloop van het publiek. Meer van mijn werk vind je hier.

Deftpower

Deftpower levert de techniek achter elektrische laadsystemen in heel Europa. Voor hun online promotie ontwikkelde ik het concept en de animatie.

MICA

Voor de introductie van de Media Innovatie Campus ontwikkelde ik deze ident. De opdracht: een pakkende, frisse animatie op basis van de huisstijl en logo van MICA.