Karin van
der Vegt

Locatie: Groningen
Doet: design en animatie/illustratie

Ik ben grafisch ontwerper en illustrator van plattegronden. Mijn vormgeving is speels, eigentijds en voor iedereen toegankelijk. Mijn geïllustreerde plattegronden kun je zien in het Forum, bij IXXI, in tijdschriften en binnenkort in kinderboek De Gouden IJscoupe! Hoe kan ik jouw bedrijf op de kaart zetten?

image

Boekomslag en illustraties De Gouden IJscoupe

Ontwerp boekomslag en illustraties gemaakt voor De Gouden IJscoupe, geschreven door Eveline Baar en uitgegeven door Volt Kinderboeken. De Gouden IJscoupe is een zomerse zoektocht in een verhaal over vriend­schap, familie en mogen zijn wie je bent. Vito gaat samen met zijn beste vriendin Aiko en zijn oma naar Italië, op zoek naar het oudste Italiaans ijsrecept. Ik mocht alle illustraties voor het binnenwerk maken en ook het ontwerp en de belettering van het omslag. In tekende o.a. plattegronden van Italiaanse steden, en uiteraard ijs 🙂 Het perfecte boek voor de zomervakantie voor iedereen vanaf 10 jaar, vanaf 11 juni 2024 verkrijgbaar in de boekhandel!

Externe link arrow_forward
image

Stadskaarten voor NS Dagje Uit

Geïllustreerde stadskaarten voor het online en geprinte magazine NS Dagje Uit, met tips en bezienswaardigheden. Ga je een dagje met de trein naar een van deze steden, neem dan het NS Dagje Uit magazine mee voor de leukste tips. Ik tekende ze in op plattegronden zodat je kunt zien waar alles is.

Externe link arrow_forward
image

Provinciekaart Biblionet Groningen

Geïllustreerde plattegrond van de provincie Groningen op de bus van Biblionet Groningen. De bibliotheek is overal en voor iedereen! De illustraties geven een indruk van de dienstverlening van de Groninger bibliotheken: van eLAB en gamen tot Taalhuis en huiskamer. Via Inspiratiediep naar Digitale snelweg. Voor ouder en kind, scholier, student, volwassene en oudere.

Externe link arrow_forward