Kirsten
Krijthe

Locatie: Friesland
Doet: design

Ik ben Kirsten en ik ben actief als tekenaar, schilder en illustrator. Dat houdt in dat ik voor zowel particulieren als bedrijven teken- of illustratieopdrachten maak. Of dit nu is voor een bijzonder jubileum, een afscheid, een mooie herinnering óf een mooi geschreven verhaal; Ik kan hier een mooi beeldend verhaal bij maken. Met mijn grafische achtergrond kan ik ook qua design en ontwerp iets voor je neerzetten. Heb jij mooie verhalen die je nóg mooier wilt maken met een pakkende illustratie erbij? Vertel me er alles over! Ik denk graag met je mee.

image

50 jaar in dienst - portretopdracht

Een werkgever was op zoek naar een speciaal cadeau voor een medewerker die al vijftig jaar in dienst was. Ter ere van dit jubileum mocht ik een portret maken van deze medewerker, waarin ik iets kon laten zien over zijn verdiensten binnen het bedrijf, maar ook iets over zijn persoonlijkheid en hobby's. Dit zijn mooie opdrachten,  waarbij ik alle ruimte kreeg om het verhaal van deze persoon zo goed mogelijk neer te zetten in deze tekening. Het gaat hier om een middelgrote pentekening van 40 x 60 cm.  

Externe link arrow_forward
image

Kerstkaart

Voor Ateliers Majeur ontwierp ik een kerstkaart. Deze kaart bestaat uit een handgetekende, eigen pentekening die verwerkt is in een digitale opmaak.