Klaas
Nieuwenhuis

Locatie: Friesland
Doet: design en campagne/advertisement

Klaas Jetze is een allround creatief met ruim 25 jaar ervaring in marketing en communicatie Hij werkt als Art Director Designer voor reclamebureaus of rechtstreeks voor bedrijven Hij houdt zich bezig met conceptontwikkeling op het gebied van corporate identity internet en (re)branding Klaas Jetze kiest niet voor de makkelijkste oplossing maar voor de beste Hij bijt zich vast in een klus en rust pas als alles klopt

image

KlaasJetze.nl - Art Director / Designer

Klaas Jetze werkt onder de naam KlaasJetze.nl. Hij werkt als Art Director / Designer voor reclamebureaus of rechtstreeks voor bedrijven. Hij houdt zich bezig met conceptontwikkeling op het gebied van corporate identity, internet en (re)branding. In zijn werk toont hij visie op het grote geheel, zonder de details uit het oog te verliezen.

Externe link arrow_forward
image

Okkinga Communicatie - Senior Art Director

Als Senior Art Director was Klaas Jetze ruim 16 jaar verantwoordelijk voor de totale visuele verschijning van de communicatieproducties van Okkinga Communicatie. Hij voerde brainstormsessies met collega’s en klanten. Hij verwerkte zijn inzichten en oplossingen in creatieve concepten. Hij presenteerde zijn concepten bij de klant en stuurde de productie aan voor de uitwerking van de ideeën. Hij werkte onder andere voor: Koga, Rabobank, NDC Mediagroep, Wetterskip Fryslân, Bouwgroep Dijkstra Draisma, Gemeente Súdwest-Fryslân en vele andere.

Externe link arrow_forward
image

Invite - Senior Art Director

Klaas Jetze is als Senior Art Director verantwoordelijk geweest voor vele projectstijlen en diverse visuele verschijningen van de communicatie producties van Invite. Hij voerde brainstormsessies met collega’s en klanten en verwerkte zijn inzichten en oplossingen in creatieve concepten. Hij werkte onder andere voor: Van Der Heijden Projectontwikkeling, Harns Invest, Ten Brinke Group, Lithos Bouw en Ontwikkeling, LPB Vastgoed, Parc Estate, Waal en vele andere.

Externe link arrow_forward