Lesley Baker

Specialisaties →

Marketing en PR + campagne en advertisement

Regio →

Groningen

Ik heb jarenlang als allround marketeer gewerkt voor culturele festivals in Groningen stad. In 2019 begon ik bij Eurosonic Noorderslag als marketingmanager voor de Music Moves Europe Talent Awards, een Europese popprijs uitgereikt door de Europese Commissie (EAC). Sinds oktober 2020 vul ik mijn week als mede-eigenaar van Bureau Breekijzer. Samen met mijn compagnon Frank Drok ontferm ik me over het UI/webdesign, marketing projectmanagement én copywriting. Ik geloof heilig in ijzersterke storytelling en eigenzinnige branding. Het leuke aan onze klanten is dat ze hier vaak zelf al een heel goed beeld bij hebben. Wij helpen ze het op papier te zetten en het via de juiste kanalen de wereld in te knallen.

Marketingpartner van juridische dienstverlener Legal Manager uit Leiden

Al snel nadat Bureau Breekijzer ontstond kregen we een aanvraag binnen van een juridische dienstverlener uit Leiden genaamd Legal Manager. Hoewel de initiële aanvraag vanuit hen enkel Linkedin-marketing betrof, kwamen we al gauw tot de gezamenlijke conclusie dat een volledige rebranding en het schrijven van een marketingstrategie een logischer begin was. Met de juiste tone of voice, eigenzinnige visuele branding en vooral een goed geformuleerde propositie hebben we in slechts 2 maanden tijd een goeie marketingbasis weten neer te leggen voor een langdurige b2b-campagne.

Over Legal Manager
Legal Manager is een bedrijf die standaard juridisch werk uit handen neemt van juridische afdelingen binnen grote bedrijven (o.a. Heineken, G-Star en TomTom). Door haar slimme gebruik van legal tech en een super efficiënte workflow kan Legal Manager de juridische 'boekhouding' sneller en tegen een lager tarief aanbieden. Na een succesvolle lancering van het vernieuwde brand van Legal Manager én een gloednieuwe website (gebouwd in Webflow), was een vaste samenwerking met dit snelgroeiende bedrijf een feit.

Maandelijkse diensten voor Legal Manager:
  • Content- en copywriting
  • Groeien volging op Linkedin (250% groei sinds begin samenwerking)
  • Nieuwsbrief
  • Werven personeel
  • Updaten en uitbreiden website

Onlangs kwam daar ook nog onze eerste explanimation bij die we in samenwerking met een animator en de diensten van Kudo Studios hebben gemaakt. Een waanzinnig tof project om ons iedere maand weer mee bezig te mogen houden. Bovendien geeft het een enorme kick als je ziet dat jouw diensten bijdraagt aan de groei van een bedrijf.