Lex van Roessel

Specialisaties →

Foto en video + campagne en advertisement

Regio →

Groningen

Ik ben Lex, videograaf en creative bij Studio Flink. Sinds 2016 ben ik bezig met video en dan vooral met de focus op het creatieve gedeelte. Denk hier bij aan het uitdenken van video's, produceren en het filmen zelf. Ik denk dat filmen alleen zin heeft als je weet wat je wilt zeggen. Breng daarom niet zomaar iets in beeld, maar vertel een verhaal. Hierbij kan ik je helpen!

INTERFACA

De natuur zit in ons allemaal, maar al helemaal in de vezels van Interfaca. Het is hun oerbasis en met recht omarmen zij de schoonheid van het buitenleven. De grenzeloze vrijheid, één zijn met je omgeving, terug naar je wortels. Want het buitenleven is in alle verschijningen bijzonder. Daarom wil Interfaca met houten gevelbekleding de natuur verweven in de plek waar je leeft, ontspant en werkt. Thuis. Deze nieuwe video focust zich op het menselijke aspect. Het vinden van een huis en het gevoel van thuiskomen ervaren. Waar iets kleins toch zo groots kan voelen. Een plek om van je vrijheid te genieten. Beleef samen de vriendschap en liefde of ervaar die baken van rust in je eentje. Interfaca gaf ons weer de creatieve vrijheid om het verhaal van script tot video uit te werken. Waar verlangt een mens naar en hoe creëer je het thuisgevoel? We maakten weer heerlijke, levendige shots en bouwden uiteindelijk deze video. Interfaca laat hout leven.

HANZE

Niet denken in problemen, maar in uitdagingen. Dat typeert een echte ondernemer. Werken van negen tot vijf zit niet in je bloed. Het leven begint niet pas op vrijdagmiddag. De motor dendert 24 uur per dag door. Bij het Center of Expertise Ondernemen van de Hanzehogeschool Groningen richten ze zich op ondernemerschap binnen het onderwijs. Zij ondersteunen studentondernemers in het verwezenlijken van hun droom. Ieder jaar reiken ze, in samenwerking met de Rabobank, een ondernemersprijs uit. Een mooie eer en welverdiende knaken om die droom nog groter te maken. Om toekomstige studenten ook te triggeren om te gaan ondernemen, zocht de Hanzehogeschool een toffe video. We werkten al eerder samen met deze partij, waardoor we alle creatieve vrijheid kregen. Zij vertrouwden op een mooi eindresultaat. De video vertelt vier korte verhalen die bestaan uit dromen, vallen, opstaan en doorgaan. Alles om succes te behalen.