Lex van
Roessel

Locatie: Groningen
Doet: foto/video en campagne/advertisement

Ik ben Lex videograaf en creative bij Studio Flink Sinds 2016 ben ik bezig met video en dan vooral met de focus op het creatieve gedeelte Denk hier bij aan het uitdenken van videos produceren en het filmen zelf Ik denk dat filmen alleen zin heeft als je weet wat je wilt zeggen Breng daarom niet zomaar iets in beeld maar vertel een verhaal Hierbij kan ik je helpen

image

INTERFACA

De natuur zit in ons allemaal, maar al helemaal in de vezels van Interfaca. Het is hun oerbasis en met recht omarmen zij de schoonheid van het buitenleven. De grenzeloze vrijheid, één zijn met je omgeving, terug naar je wortels. Want het buitenleven is in alle verschijningen bijzonder. Daarom wil Interfaca met houten gevelbekleding de natuur verweven in de plek waar je leeft, ontspant en werkt. Thuis. Deze nieuwe video focust zich op het menselijke aspect. Het vinden van een huis en het gevoel van thuiskomen ervaren. Waar iets kleins toch zo groots kan voelen. Een plek om van je vrijheid te genieten. Beleef samen de vriendschap en liefde of ervaar die baken van rust in je eentje. Interfaca gaf ons weer de creatieve vrijheid om het verhaal van script tot video uit te werken. Waar verlangt een mens naar en hoe creëer je het thuisgevoel? We maakten weer heerlijke, levendige shots en bouwden uiteindelijk deze video. Interfaca laat hout leven.

Externe link arrow_forward
image

FC Groningen

FC Groningen is de grootste voetbalploeg in Groningen en komt uit op het hoogste niveau van Nederland: de Eredivisie. Voor de tweede seizoenshelft van het jaar 22/23 brengen ze, in samenwerking met Ras-Groninger Kraantje Pappie, een derde tenue uit. Met behulp van een commercial brengen we het tenue onder de aandacht van de supporters. En niet zomaar een commercial. De club, stad en gedeelde passie moeten de video dragen. Aan Studio Flink de opdracht om dit, onder regie van Farhad Khodadadzade, van concept tot montage, tot iets moois te maken.

Externe link arrow_forward