Linda
Vermeeren

Locatie: Friesland
Doet: tekst en animatie/illustratie

Of het nu gaat om pakkende webteksten, boeiende interviews of vrolijke lifestyle-artikelen, Linda schrijft het met plezier. Als journalist gaat ze op zoek naar de verhalen die ertoe doen. Als tekstschrijver brengt ze jouw boodschap helder en overtuigend over. En als content creator maakt ze aansprekende content die jouw doelgroep raakt. Deze creatieve én enthousiaste duizendpoot houdt ervan om mensen te raken en te enthousiasmeren. Ook met haar illustraties. Zo tekent ze tijdens events live illustraties van jouw gasten. Ook geeft ze tekenworkshops.

image

Spraakmakend én exclusief

Max Mosley stond bekend als de man die de Formule 1 veiliger maakte, tot een Engelse krant hem beschuldigde van een nazi-orgie met vijf hoeren. Zijn leven zou nooit meer hetzelfde zijn. In zijn huis in Londen sprak hij openhartig over zijn connectie met Hitler, Formule 1 en zijn orgie met vijf prostitués.

Externe link arrow_forward
image

Live Illustreren

Tijdens events maak ik live illustraties. Een originele en unieke ervaring voor jouw gasten, waarbij ze een mooi aandenken mee naar huis nemen. Ik tekende onder meer bij Plek Conceptstore, Hair Manifest en Kloffie.

Externe link arrow_forward
image

De overgang als verdienmodel

De menopauze vercommercialiseren is hot. Dus schreef ik voor Het Financieele Dagblad een artikel over de overgang als verdienmodel. Ik onderzocht of de situatie in Nederland vergelijkbaar is met die in Amerika en of die keur producten helpt de menopauze uit de taboesfeer te halen.

Externe link arrow_forward