Marc Paulusma

Specialisaties →

Design

Regio →

Groningen

Studio MARC is een conceptueel en ruimtelijk ontwerper. Hij ontwerpt installaties, producten, concepten en doet onderzoek naar hergebruik van restmaterialen. Zijn ontwerpen creëren bewustwording en stimuleren kritisch denken. Zo komen we er samen achter wat belangrijk is en welke stappen we in de toekomst willen zetten.

Boeteburger Project - Toekomstscenario (2019 - ongoing)

Mensen die meelwormen eten die piepschuim eten. Eet je eigen afval met de Boeteburger! Studio MARC ontwerpt een toekomst waarin we een samenwerking met de natuur aangaan die is gebouwd op het afval dat wij hebben gecreëerd, waardoor een cyclus ontstaat waarin afval nooit verspilling is.

Kraanvogel - Product ontwerp (2020)

Een relatiegeschenk voor Waterschap Vallei en Veluwe. Zij wilden hun relaties inspireren en laten zien hoe belangrijk het is om water op te vangen. Studio MARC maakte een ontwerp om zelf water op te vangen en te gebruiken voor planten. Een boodschap overbrengen door te doen.

Stad en Ommeland - Ruimtelijk ontwerp (2018)

Een speelse installatie om het platteland letterlijk naar de stad te verplaatsen. 3 regio's van de provincie verplaatst naar huisjes. Steek je hoofd erin en beleef het ommeland.