Marieke
Mostert

Locatie: Friesland
Doet: events/organisatie en campagne/advertisement

Marieke is een echte mooiedingenmogelijkmaker: als enthousiaste ondernemer is ze een ster in organiseren. Met haar toegankelijke aanpak is ze een echte verbinder die plezier haalt uit het leggen van de juiste connecties. Marieke heeft als mede-eigenaar het Alibi Hostel in de Blokhuispoort opgericht. Binnen het hostel was ze een echte duizendpoot die er voor zorgde dat alles in goede banen geleid werd. Nu wil ze haar expertise en ervaring gebruiken om andere organisaties op zakelijk en organisatorisch vlak te ondersteunen. Marieke denkt graag strategisch mee maar steekt ook zonder problemen de handen uit de mouwen om op de vloer mee te helpen. En na jaren lang werken in de horeca kan je haar nog altijd wakker maken voor lekker eten en drinken!

image

Oprichten Alibi Hostel

Als mede-eigenaar en -oprichter van het Alibi Hostel in de Blokhuispoort heeft Marieke op 27-jarige leeftijd het businessplan geschreven, de financiering rond gekregen en het personeel geworven. Met haar strakke planning zorgde ze ervoor dat het hele hostel binnen twee weken na de oplevering volledig was ingericht. Daarna is ze 5 jaar verantwoordelijk geweest voor het aansturen van het personeel, de planning, administratie en schakelde ze gemakkelijk tussen de communicatie met verschillende partijen, van de gemeente tot leveranciers en gasten.

Externe link arrow_forward
image

Zakelijk Coördinator Stichting Dans op Recept

Ook binnen Stichting Dans op Recept is Marieke een echte duizendpoot. Van gesprekken met organisaties in de zorg, lesroosters maken voor dansdocenten, ledenadministratie en huurafspraken, niets is Marieke te gek. Marieke zet haar organisatie talent graag in met Stichting Dans op Recept om voor deze mooie doelgroep (chronische zieke mensen) een bijdrage te kunnen leveren aan hun kwaliteit van leven.

Externe link arrow_forward
image

Productieleider Dansgezelschap Leefmeesters

Voor Het in september 2023 nieuw gestarte Dansgezelschap Leefmeesters, is Marieke productieleider. Binnen dit unieke dansgezelschap werken professionals samen met chronisch zieke dansers. Vol overgave zorgt Marieke dat alles tot in de puntjes georganiseerd is, afspraken met de theaters helder zijn en dat tijdens de tour niemand iets te kort komt. Hier komt Marieke haar jarenlange ervaring in de horeca zeker van pas. Geen stress, zelfs als er een gat in een kostuum wordt gestreken een uur voor aanvang show, alles komt goed!

Externe link arrow_forward