Maurice
Luimes

Locatie: Friesland
Doet: design en marketing/PR

Als directeur/eigenaar van Nuances ontwikkel ik professionele interactieve websites in Wordpress zoals ticketsystemen, boekingsmodules, podcastplatforms, webshops, online communities en meer. Elke keer weer zoek ik naar een UX/UI ontwerp dat naadloos aansluit bij zowel de wensen van de klant als website-bezoeker. De voldoening om dit te bereiken, is de drijfveer van het runnen van mijn eigen bedrijf.

image

Webshop duikschool

Hoe gaaf is dit: het vertrouwen krijgen van de grootste duikwinkel in Midden Nederland voor het ontwerp, beheer en vindbaarheid van hun webshop. Natuurlijk met realtime reviews, alle producten gekoppeld aan Google Merchant, afrekenen met internationale gateways, geïntegreerd kassasysteem voor in de winkel, etc.

Externe link arrow_forward
image

Podcast platform Kiku Miru

Ik ontwikkelde een platform voor een multimediale presentatie van een podcast-maker. Alle afleveringen zijn rechtstreeks via de Kiku Miru site te beluisteren, maar ze worden natuurlijk ook rechtstreeks doorgezet naar jouw favoriete podcast app zoals Spotify, iTunes, etc.

Externe link arrow_forward
image

Regenboogvlaggen voor Nederland

In samenwerking met het team van Sipke Jan Bousema ontwikkelde ik een website waar bezoekers realtime een regenboogvlag kunnen planten om zo "de wereld letterlijk nóg een beetje mooier en kleurrijker te maken". Uiteraard met mogelijkheid van inlog via je eigen social kanalen.

Externe link arrow_forward