Menno van der Meer

Specialisaties →

Tekst + design

Regio →

Friesland

Menno ontwerpt frisse huisstijlen, bouwt stijlvolle websites en schrijft heldere teksten. Het liefst combineert hij al zijn skills voor ambitieuze organisaties. Eerder was Menno journalist bij het NOS Jeugdjournaal en social-mediaredacteur bij de Volkskrant. Daar heeft hij geleerd om ieder onderwerp op een begrijpelijke en toegankelijke manier te presenteren en ieder verhaal op een overtuigende en aantrekkelijke manier over te brengen. Menno zorgt ervoor dat al je visuele en tekstuele uitingen passen bij de behoeftes van je doelgroep en het karakter van je organisatie.

Steunpunt Huren Groningen

In opdracht van de gemeente Groningen heb ik het logo, de huisstijl, de website en alle teksten verzorgd voor het nieuwe Steunpunt Huren Groningen. Deze organisatie ondersteunt huurders en verhuurders in de gemeente Groningen.

Mirjan Rooze

Voor fotograaf Mirjan Rooze heb ik het logo, de huisstijl en de website gemaakt. Haar voortreffelijke werk komt nu op ieder beeldscherm volledig tot z'n recht.

Cor Oosterhoff

Voor Cor Oosterhoff Woninginrichting in Akkrum heb ik foto's gemaakt, teksten geschreven en een nieuwe website gemaakt. Het aanbod, de service en en de geschiedenis van hun bedrijf komen allemaal aan bod.