Natalia Balanina

Specialisaties →

Foto en video

Regio →

Friesland

Natalia is professioneel portret en fine-art fotograaf. Zij maakt graag persoonlijke en zakelijke portretten in haar studio in Leeuwarden of op locatie. Ze maakt ook sfeer reportages van evenementen, zorgt voor bedrijfs fotografie op locatie of in de studio - bijvoorbeeld voor yoga of keramiek ondernemers. Ook werkt ze regelmatig aan haar eigen fine-art projecten zoals series stillevens of collages of maakt ze product/stillevens foto’s in opdracht. Altijd met persoonlijke aandacht.

Buro Bekebrede (Fotograaf)

Verantwoordelijk voor nieuwe business portretten voor klanten van Buro Bekebrede. Mensen in carrière switch, business coaching of burn out coaching trajecten krijgen nieuwe frisse portretten die helpen hun zelfverzekerdheid te versterken en nieuwe uitdagingen makkelijker en sterker in te gaan.

Provincie Groningen (Forograaf)

In opdracht van Provincie Groningen maakte Natalia zakelijke en sfeervolle portretten van gedeputeerde staten - Nienke Homan, Fleur Gräper, Tjeerd van Dekken.

Hania kunstenaars (fotograaf)

Voor een gezamenlijke expositie van Hania Kunstenaars mocht Natalia een serie kunstzinnige portretten van alle deelnemers maken. De portretten samen met een persoonlijke installatie van iedere kunstenaar waren geëxposeerd tijdens de tentoonstelling Week je kunst in de Kunstruimte H47 in Leeuwarden.