Nathaly
Bouwers

Locatie: Groningen
Doet: events/organisatie en marketing/PR

Hoi! Eindelijk lid geworden, dat bleef wat hangen, zonde! Leuk om creatieve gelijkgestemden te 'ontmoeten'. Ik ben zzp-er, woon in Groningen en richt me op projecten vanuit Marketingcommunicatie en Events organiseren. Op dit moment werk ik 2 concepten uit voor publieksevents en zou graag sparren met geïnteresseerden. Het ene concept gaat over duurzaam leven in brede zin en het andere gaat over het 'empoweren' van meiden en vrouwen. Ik maak graag de wereld een beetje fijner. Interesse? Laten we kennismaken en kijken wat er uit komt. Ook sta ik open voor opdrachten, liefst op maatschappelijke thema's of spar ik met jou over jouw idee;-).

image

Groningen Werkt Slim

Ik startte bij dit ondernemersplatform toen het net was opgericht en bleef daar veel langer 'hangen' dan verwacht want het was uitdagend en fijn. Vanuit marketingcomm heb ik daar middelen ontwikkeld, meegedacht over nieuwe concepten en bijeenkomsten georganiseerd. Alles mbt duurzaam ondernemen.

Externe link arrow_forward
image

Club Aanmoederen

Deze Club heb ik zelf opgericht in 2013. Het was een Club voor single moeders met het doel hen met elkaar te verbinden en zo ervoor te zorgen dat er een mooi netwerk en inspiratie kwam. Gestart in Amsterdam, toen naar Groningen overgebracht. Prijs mee gewonnen ('Kek Mama Award') en finalist van de ASN Wereldprijs. Het was geweldig om zelf iets te bedenken en op te zetten.