Nina de
Bruin

Locatie: Friesland
Doet: design en inspiratie/programma

Hoi ik ben Nina Ik ben de energieke oprichter en eigenaar van Nina Tekent. Als zakelijk tekenaar teken ik alles wat los en vast zit. Van infographic en praatplaat tot visiedocument en procesplan. En naast al dat tekenen geef ik veel trainingen en workshops zakelijk tekenen en begeleidt ik teams in het maken en optekenen van hun visie of jaarplan. Dus wat ik voor je kan doen? Ik kan alles voor je tekenen of ervoor zorgen dat je het zelf kunt En als dat al niet genoeg is kan ik, vanuit mijn bedrijf Nina Trouwt, als energieke trouwambtenaar huwelijken en geregistreerd partnerschappen met veel flair voltrekken.

image

Dreamsessy met de Provincie Fryslân

Vanuit de provincie Fryslân dreamsessy’s georganiseerd waarbij een groep scholieren op bedrijfsbezoek gingen bij een Friese onderneming. Er werd tijdens deze bedrijfsbezoeken niet alleen verteld over de organisatie maar er werd ook gedroomd over het Friesland van de toekomst. Voor sommige kinderen best een hele moeilijke klus. Ik heb van iedere bijeenkomst een getekend verslag gemaakt ter inspiratie voor de provincie.

image

Praatplaat met ontwikkelplannen

Voor een kinderopvang middenin een fusie, heb ik een praatplaat met de te ondernemen acties gemaakt. Ze kenmerken zich door hun Amsterdamse lef en dat ze als een trein gaan. Zie je het terug?

image

Tim 's Jongers @NhlStenden

Tim 's Jongers, een inspirerende spreker die medewerkers in het sociale domein op een totaal nieuwe manier zou willen inspireren om hun werk in te richten. Niet langer vanuit beleids- en wetenschappelijke kennis maar met inclusie van ervaringskennis. En bij zijn voordracht bij NhlStenden, mocht ik zijn tekst vertekenen. En daar ben ik écht heel trots op!