Nina de Bruin - Gaasbeek

Specialisaties →

Design + inspiratie en programma

Regio →

Friesland

Hoi, ik ben Nina. Ik ben de energieke oprichter en eigenaar van Nina Tekent. Als zakelijk tekenaar, teken ik alles wat los en vast zit. Van infographic en praatplaat, tot visiedocument en procesplan. En naast al dat tekenen geef ik veel trainingen en workshops zakelijk tekenen en begeleidt ik teams in het maken en optekenen van hun visie of jaarplan. Dus, wat ik voor je kan doen? Ik kan alles voor je tekenen of ervoor zorgen dat je het zelf kunt. En als dat al niet genoeg is, kan ik vanuit mijn bedrijf Nina Trouwt als trouwambtenaar huwelijken en geregistreerd partnerschappen voltrekken.

Dreamsessy met de Provincie Fryslân

Vanuit de provincie Fryslân dreamsessy's georganiseerd waarbij een groep scholieren op bedrijfsbezoek gingen bij een Friese onderneming. Er werd tijdens deze bedrijfsbezoeken niet alleen verteld over de organisatie maar er werd ook gedroomd over het Friesland van de toekomst. Voor sommige kinderen best een hele moeilijke klus. Ik heb van iedere bijeenkomst een getekend verslag gemaakt ter inspiratie voor de provincie.

Praatplaat met ontwikkelplannen

Voor een kinderopvang middenin een fusie, heb ik een praatplaat met de te ondernemen acties gemaakt. Ze kenmerken zich door hun Amsterdamse lef en dat ze als een trein gaan. Zie je het terug?