Patrick
Laan

Locatie: Groningen
Doet: foto/video en design

Met veel enthousiasme en gevoel voor sfeer werkt Patrick Laan aan het maken van aansprekende beelden Dit doet hij als gevestigde fotograaf binnen de bedrijfs- reclame en portretfotografie en met een breed scala aan clienten De beelden die hij maakt zijn vaak gericht op websites magazines en diverse reclamedoeleinden Patrick hecht veel waarde aan het betrekken van de opdrachtgever bij het tot stand komen van zijn beelden Hij vindt het maken van goede beelden dan ook een wisselwerking tussen fotograaf en opdrachtgever enof de geportretteerde Patrick Laan Fotografie is sinds 2019 gevestigd in Haren - Groningen

image

Stadkamer - Fotografie voor de beeldbank

Vanaf 2017 tot heden is Patrick Laan de fotograaf voor de beeldbank van Stadkamer. In stadkamer komen werelden van informatie, taal, kunst en cultuur op een spannende manier samen aldus Stadkamer zelf.

Externe link arrow_forward
image

BZ - Cover en interview fotografie magazine

Voor het Glossy magazine BZ verzorg Patrick Laan sinds 2017 de cover en de serie portretfoto's voor bij het hoofd interview.

Externe link arrow_forward
image

Culturele broedplaats DOAS - Voorzitterschap

Tussen 2010 en 2013 was Patrick Laan de voorzitter van de collectief de Oude Ambachtsschool. Een culturele broedplaats gevestigd in Zwolle.

Externe link arrow_forward