Paula Bange

Specialisaties →

Marketing en PR + campagne en advertisement

Regio →

Groningen

Vanuit Roadly Marketing help ik ondernemers en organisaties hun impact en zichtbaarheid te vergroten middels sterke strategieën, authentiek ondernemerschap & menselijke marketing. Waarom? Omdat je ook succesvol kunt zijn zonder misleidende trucjes, hard geschreeuw, manipulatie en kopieergedrag. Ik laat je dit graag zelf ervaren door middel van: ✔️marketing & business coaching ✔️'pick my brain' sessies ✔️workshops en trainingen ✔️freelance opdrachten voor een hands-on aanpak Nieuwsgierig en wil je meer weten? Dan drink ik graag binnenkort een kop thee (of koffie) met je!

Marketingcoach @ Abigail van Kooten Photography

Marketingcoach voor de In Frame Mastermind, een online platform speciaal voor ambitieuze fotografen die hun fotografieonderneming willen opzetten en/of uitbreiden.

Marketing & Communicatie Adviseur @ BOOST Smart Industry

Als Marketing & Communicatie Adviseur ondersteun ik BOOST Smart Industry (Oost Nederland) van strategie tot uitvoering in het activeren van ondernemers en organisaties naar een slimme en schone industrie.

Communicatie Adviseur @ Economic Board Groningen

Als Communicatie Adviseur ben ik verantwoordelijk voor de programma's 5Groningen en Vrijetijdseconomie. Van strategie tot uitvoering, alles om ondernemers, onderwijs en overheid samen te brengen en te werken aan de economische versterking van de provincie Groningen.