Remco
de Waal

Locatie: Drenthe
Doet: design en campagne/advertisement

Remco de Waal is een grafische creatieveling. Remco maakt mensen blij met aantrekkelijk en doelgericht ontwerp voor zowel print als web Mensen uit verschillende organisaties en bedrijven: onder andere geo-in-brede-zin zorg wonen en goede doelen. Het kijken in die keukens is al erg boeiend het vertalen van de boodschap is nog uitdagender. Deze Nieuwe Noorderling loopt al een tijdje mee en zijn roots liggen in de ruimtelijke ordening.

image

Bijzondere bonen: Alles voor smaakvolle sensaties

[Website] "Je kunt bij Atelier Bijzondere bonen terecht voor kwalitatief uitstekende grondstoffen voor een heerlijke kop koffie of pot thee, en voor smaakvolle, ambachtelijk vervaardigde chocolade."

Externe link arrow_forward
image

BerlinCredible: Berlin through a looking glass

[Logo + Website] "The grayness mixed with the enormous vibe of the city, and the bitter taste of history merging with the contemporary wind of the 21st century… Berlincredible!"

Externe link arrow_forward
image

PULLKA: Sterker dankzij en voor de natuur

[Logo + Website] "PULLKA is een nieuwe buitensport. Veiliger en completer dan hardlopen, meer natuurbeleving dan bootcamp. Daarnaast is het een methode om in de buitenlucht waardevoller om te gaan met jezelf, anderen en de natuur om je heen."

Externe link arrow_forward