Ricardo
Dol

Locatie: Groningen
Doet: design

Ricardo Dol Creative Developer (Designer & Developer). Ik hou me bezig met het creëren van creatieve digitale oplossingen met nadruk op het visuele en gebruikersvriendelijke aspect. Dit doe ik door zowel mijn design als development vaardigheden te combineren. Met andere woorden, projecten zoals de ontwikkeling van een website, mobiele app, of het ontwerpen van een interactief prototype of een logo.

image

Enshore Security website

IT-Security saai? Absoluut niet! De nieuwe website van Enshore Security moest dan ook uitstralen dat IT-Security niet alleen stoer, maar vooral ook essentieel is. Daarbij zijn de diensten prominenter in beeld gebracht om de eenvoud van navigeren te stimuleren. Daarnaast is een subtiele aanpassing doorgevoerd in het Enshore Security-logo om beter aan te sluiten bij het imago. Enshore Security is de ultieme partner op het gebied van digitale veiligheid. Met een risicogerichte aanpak waarborgen zij IT-security die door uw gehele organisatie wordt gedragen. Daarnaast leggen zij de nadruk op de eenvoud van deze aanpak.

Externe link arrow_forward
image

WielerWeer app

Ik ben wat ze noemen een ‘mooiweerfietser’. Daarom heb ik een app gemaakt genaamd WielerWeer, om mij en anderen te helpen navigeren tussen de Nederlandse buien en wind. Je kan de weersvoorspelling van een locatie zien, maar nog veel handiger is dat je ook op punten langs je Strava route het weer kan zien. Door je gemiddelde snelheid in te vullen berekend hij de tijd dat je bij die punten langs je route komt, waardoor hij het weer op dat tijdstip van die specifieke locatie kan laten zien. Zo kan je het beste moment inplannen om een rondje te gaan fietsen.

Externe link arrow_forward